Onze Kids


Tir Nan Og Stables

                                                                                                                                      Land of the Ever Young

Ik vind dat onze kids op deze webpagina niet mogen ontbreken, tenslotte zijn zij ook een groot deel van ons leven. Papa en Mama hebben dan wel paarden en een eigen bedrijf, maar alles wat wij doen draait om hen. En we hopen natuurlijk met onze werkzaamheden ervoor te zorgen dat zij een fijne toekomst tegemoet mogen gaan waarbij wij hen in al hun verlangens en wensen mogen voorzien. En erg belangrijk hun ontwikkeling tot vrije jonge mensen die respect en waardering hebben voor hun medemens en voor de dieren en de natuur.


Wie voor 10 jaar terug had verteld dat wij kinderen zouden krijgen die hadden we wellicht afgewuifd met een  lach en een 'ja ja'...

En al helemaal zo'n bende kids, ach ja je komt erachter bij de eerste dat het toch wel ontzettend leuk is en je wilt zorgen dat dat kleine grut groot wordt en een mooie toekomst tegemoet kan gaan. Uiteindelijk waren we zo verliefd op de eerste dat er al snel een tweede kwam en zo kunnen we nog even doorgaan.


13 jaar later en we hebben een gezellig bende van vijf, vier meiden en een jongen.. Lieve, Evie, Lore, Nele en Seppe stuk voor stuk kinderen met ieder een eigen uiterlijk en een eigen-heid.. Er is er geen die hetzelfde is en allemaal zien ze er verschillend uit het is niet dat je hele grote overeenkomsten kunt aanduiden dat ze uit één familie komen. De oudste is inmiddels 13 jaar en de jongste is 7..


Hier op ons kleine stukje paradijs hebben ze de ruimte en de natuur om zich te ontwikkelen tot mensen met een hart voor dieren, natuur, zelfstandigheid en eigen-wijs-heid. Ze kunnen ontdekken en uitproberen en zien wat de natuur voor hen in petto heeft. Voor ons als ouders is het van belang dat onze kids de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en tijd.


geniet in onze galerij van de mooie foto's van onze kids.


                                                                                                      

Onze Kids         

          dár leanai