Shirramore


Tir Nan Og Stables

                                                                                                                                      Land of the Ever Young

Onze Tinkers

                    'forever love'


                    ' Go deo Grá '

Shirramore      


Shirramore hebben we gekocht in Beers waar zij op een stal stond met nog diverse andere paarden, ze was een nog onbeleerde merrie van 2.5 jaar toen we haar kochten. Ik viel op haar grote zachte ogen en haar mooie kleur en aftekening. Alhoewel we twijfelde of ze een zuivere Tinker was..


Later zijn we met haar naar één van de eerste Tinkerkeuringen geweest waar zij een derde premie behaalde mede door een krom achterbeen. Maar voor ons minder van belang veel belangrijker voor ons was haar karakter. Zij ontpopte zich tot een vriendelijke dame welke wel de baas is in haar groep, een echte leidmerrie.


Shirramore was tevens gekocht om als dekmerrie te dienen, en nu vele jaren later heeft zij reeds vele veulens ter wereld gebracht.. allen met haar stevige bouw en vaak groot formaat.. Shirramore is een op en top mama, ontzettend lief en zorgzaam voor haar veulens. Shirramore word nog gereden door onze kinderen, zei is een zeer zorgzame merrie. En zal zorgdragen voor haar ruiter. Shirramore geniet verder van een welverdiend pensioen.

     


>>>>lees verder - Ailynn <<<< 

>naar boven<